Urfalılar KPSS'siz memur olmak için büyük fırsat! O kurum yüzlerce personel alacak

Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatlara karşı mücadele kapsamında ülke genelinde 1500 memur alımı yapacağını da duyurdu. Bu alım kapsamında, KPSS şartı aranmayacak. Ticaret Bakanlığı'nın memur alımı duyurusu, Şanlıurfa’da iş arayanlar için fırsat niteliğinde. İşte alıma ilişkin tüm detaylar…

5

Ticaret Bakanlığı, uluslararası alanda görevlendirmek üzere 10 memur alımı yapacak. Aynı zamanda Fahiş Fiyatlara Karşı Mücadele kapsamında ülke genelinde 1500 memur alımına hazırlanıyor. Başvurular KPSS şartı olmadan yapılacak ve alımların tercih kılavuzu ile gerçekleşecek.. Başvuru tarihi ve şartlar ile ilgili detaylar…

1500 MEMUR ALIMINA HAZIRLIK

Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatlara karşı mücadele kapsamında ülke genelinde 1500 memur alımı yapacak. Başvurular KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecek ve alımlar tercih kılavuzuyla yapılacak.

 

SON BAŞVURU TARİHİ

Başvurular, Ticaret Bakanlığı'nın kariyer adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuruların son tarihi 2 Nisan 2024 olarak belirlenmiştir. Ayrıca, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, 1500 memur alımının detaylarını ve süreci duyurdu.

ULUSLARARASI GÖREVLENDİRME İÇİN 10 MEMUR ALIMI

Ticaret Bakanlığı, uluslararası alanda görevlendirmek üzere 10 memur alımı yapacak. Bu alım kapsamında yüksek lisans mezunu adaylara belirli bir süreliğine istihdam olanağı sunulacak.

Başvurularda bulunacak adaylardan, belirli konularda yüksek öğrenim mezunu olmaları bekleniyor. Başvurular, belirlenen kontenjan dahilinde kabul edilecek.