Şanlıurfa Hindistan olmaktan çıkıyor! 1893 araç ortadan kaldırıldı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ağustos ayından itibaren kent genelinde yapılan denetimlerde 56 bin 740 araç denetlendiğini, 20 bin 47 araca cezai işlem uygulandığını, bin 893 araç ve motosikletin ise trafikten men edildiğini açıkladı.Şanlıurfa'da özellikle motosikletler nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor ve kent, zaman zaman "Hindistan" görüntülerine sahne oluyordu. Denetimler neticesinde kentteki trafik düzensizliği ve aksaklıklar önemli ölçüde azaltıldı.

Şanlıurfa Hindistan olmaktan çıkıyor! 1893 araç ortadan kaldırıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak 1 Ağustos-12 Aralık tarihleri arasında kent genelinde yapılan trafik denetimlerinin bilançosunu paylaştı.

BİN 893 ARAÇ VE MOTOSİKLET TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ağustos ayından  itibaren kent genelinde yapılan denetimlerde 56 bin 740 araç denetlendiğini, 20 bin 47 araca cezai işlem uygulandığını, bin 893 araç ve motosikletin ise trafikten men edildiğini açıkladı.

“HİNDİSTAN” GÖRÜNTÜLERİ TARİH OLUYOR

Şanlıurfa'da özellikle motosikletler nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor ve kent, zaman zaman "Hindistan" görüntülerine sahne oluyordu. 

Başlatılan denetimler neticesinde kentteki trafik düzensizliği ve aksaklıklar önemli ölçüde azaltıldı. 

Denetimler kapsamında, trafik kurallarını ihlal eden sürücülere ve araçlara cezai işlem uygulandı. Ayrıca, trafikten men edilen araçlar kent merkezinden kaldırıldı. 

Denetimlerin devam etmesi halinde, Şanlıurfa'da trafikte düzenin sağlanacağı ve "Hindistan" görüntülerinin tarih olacağı tahmin ediliyor.

 

 

 

Şanlıurfa Hindistan olmaktan çıkıyor! 1893 araç ortadan kaldırıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.