Türkiye’nin en ucuz bakkalları Şanlurfa’ya da geliyor

Türkiye’nin en ucuz bakkalı Şanlıurfa’ya da açılıyor. Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun, Koopbakkal'ın Şanlıurfa'da faaliyete geçeceğini duyurdu.

Türkiye’nin en ucuz bakkalları Şanlurfa’ya da geliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun, Koopbakkal'ın Şanlıurfa'da faaliyete geçeceğini duyurdu. 

Altun, yaptığı açıklamada, " Kıymetli üyemiz, uzun zamandan beridir birlikte mücadelesini verdiğimiz Koopbakkal neden Şanlıurfa'da yok mücadelemizin sonunda bunu da başardık. Allah'a Şükürler olsun. Tarım Bakanlığı aldığı kararla Şanlıurfa'yı da kapsam alanına aldı.Talipli olan üyelerimiz gönderdiğim linke tıklayarak başvurusunu yapabilir." dedi.

Kooperatif Bakkal projesi, Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hayata geçirilen bir projedir. Proje kapsamında, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan ürünler, kooperatife bağlı bakkallar aracılığıyla tüketicilere daha uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

ÜRÜNLER DAHA UYGUN FİYATLARLA TÜKETİCİLERE SATABİLECEK

Kooperatif Bakkal projesi, Şanlıurfa'da faaliyete geçtiğinde, şehirdeki bakkallar, Tarım Kredi Kooperatifleri'nden ürün tedarik edebilecek ve bu ürünleri daha uygun fiyatlarla tüketicilere satabilecek. Bu durum, hem küçük esnafın desteklenmesine hem de vatandaşların daha uygun fiyatlarla alışveriş yapmasına katkı sağlayacak.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kooperatif Bakkal projesine katılmak isteyen Şanlıurfalı bakkallar, linke tıklayarak başvurularını yapabilirler.

 

Türkiye’nin en ucuz bakkalları Şanlurfa’ya da geliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.