Şanlıurfa'da Özak Tekstil işçilerinin direnişinde yeni gelişme

EMEP milletvekilleri, Şanlıurfa OSB’de Özak Tekstil işçilerinin günlerdir süren direnişi esnasında yaşananlarla ilgili Şanlıurfa Valisi ve jandarma hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şanlıurfa'da Özak Tekstil işçilerinin direnişinde yeni gelişme

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emek Partisi (EMEP) Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca ve İstanbul Milletvekili İskender Bayhan, Şanlıurfa’da iki haftayı aşkın süredir sendikal hakları için iş durdurma eylemi yapan Özak Tekstil işçilerinin direnişine yönelik Şanlıurfa Valisi ve jandarma hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaca, şu ifadeleri kullandı:

"17 gündür Özak Tekstil işçilerinin anayasal hakları için verdiği mücadeleyi hukuksuz ve gayrimeşru uygulamalarla bastırmaya çalışan Urfa Valiliği, Hasan Şıldak hakkında... Patronun önünde siper olan, işçiler karşısında düşmana saldırır gibi saldıran, işçilere ve iki milletvekili olarak İskender Bayhan ve bana tazyikli su, gaz ve kalanlarla müdahale eden jandarma hakkında suç duyurusunda bulunduk”.

Şanlıurfa’da Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan Özak Tekstil’in işçileri, haklarını almak için başlattıkları iş durdurma eylemi bugün 18’inci gününe girdi.

Şanlıurfa'da Özak Tekstil işçilerinin direnişinde yeni gelişme

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.