Şanlıurfa Büyükşehir’e "Genç Aday": Altıparmak açıklama yaptı

Şanlıurfa'nın tanınmış ailelerinden, Sivil Toplum ve Yerel Yönetimler konusunda güzel çalışmalara imza atan Avukat Cüneyd Altıparmak, AK Parti'den Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa Büyükşehir’e "Genç Aday": Altıparmak açıklama yaptı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hukukçu-Yazar Cüneyd Altıparmak AK Parti'den Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Altıparmak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Dostlar; 2024 yerel seçimleri için Ata toprağım, memleketim ve yurdum Şanlıurfa'dan Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için başvurumu yaptığımı ve yeni bir yola çıkmaya karar verdiğimi sizlerle duyurmak istiyorum.

Yola çıkarken, vatandaşımızın karar verme süreçlerine katılabileceği, vizyoner ve hizmet odaklı yönetim anlayışı geliştirmenin temel hedefim olacağını bilmenizi isterim.

Bu vesile ile attığım bu adımda desteklerinizi bekliyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda dün olduğu gibi bugün de anlımızın pak, hizmetlerimizin ak olmasını nasip etsin. Öncelikle duanıza talibim. Saygılarımla.. Av. Cüneyd Altıparmak" ifadelerini kullandı.

CÜNEYD ALTIPARMAK KİMDİR?

1982 Şanlıurfa doğumlu olan Altıparmak, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Star Gazetesi köşe yazarı ve TV yorumcusudur. Avukatlık ve danışmanlık yapmakta, STK faaliyetleri yürütmektedir.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği hukuk danışmanıdır. Büyükşehir ve Kent Konseyleri alanında birçok çalışmada bulunmuştur. Bu alanlarda eserleri bulunmaktadır.

İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Kurucu Başkanı, Genç MÜSİAD kurucu Başkanı ve Genel Başkan danışmanlığı yapmıştır. Dijital Mağduriyet Merkezi başkanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği kurucusu ve Genel Başkan vekildir.

Kültürel Alan yönetimi, AB projeleri, yeminli mütercimlik ise diğer uzmanlık alanlarıdır. TRT Haber, 24TV, Haber Türk, TV Net ve Ülke TV'deki yayınlar başta olmak TV, Radyo ve YouTube gibi platform yayınlarına hukuk uzmanı olarak katılmakta, görüş bildirmektedir.

İmar, idare hukuku, yabancıların mülk edinmesi, ihale ve ceza hukuku alanlarında yayınlanmış 10 kitabı bulunmaktadır. "Büyükşehir Modeli" isimli kitabı Türkiye'de halen tek başucu kitabıdır. Belediye mevzuat ve yönetimine vakıftır. Twitter'a karşı Türkiye'de tazminat kazanan ve emsal karar aldıran ilk hukukçu olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Altıparmak'ın aday adaylığı, Şanlıurfa'da yerel siyasette dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Altıparmak'ın, genç ve dinamik bir isim olması, kentin sorunlarını çözmek için yeni bir vizyon sunacağı beklentisi yaratıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir’e "Genç Aday": Altıparmak açıklama yaptı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.