Telekom uyardı! Dolandırılmamak için engelleyin gitsin

Verilen numara dışında arayanları engellemek kökten çözüm olarak görülüyor. Aksi halde kampanya gibi sunulan teklifler tüketiciye cazip gelip sonrasında kandırılabiliyor. Konuya ilişkin uyarılarda gelmeye devam ediyor.

5

Telefonların hayatımızın önemli bir parçası olduğu günümüzde dolandırıcılar, vatandaşları farklı yöntemlerle dolandırmaya çalışıyor.

Türk Telekom da müşterilerini kampanya ve taahhüt aramalarıyla ilgili uyardı. 

Türkiye’nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketlerinden Türk Telekom, kampanyalar için müşteri aramalarını 444 0 375 numaralardan yaptığını duyurdu.

Şirket; kampanya bilgilendirmeleri için sadece belirtilen numaralardan gelen çağrıların kabul edilmesi gerektiğine ve başka hatlara itibar edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

“İTİBAR ETMEYİN”

 Şirket adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Degerli müşterimiz, evde internet ürünümüz ile ilgili kampanya tanıtım ve taahhüt bilgilendirmeleri için sizleri 444 0 375 hattından aramaktayız. Bu numara haricinde yapılan aramalarla şirketimizin ilgisi bulunmamaktadır. 444 0 375 hattından farklı bir numaradan yapılan aramalarda,  Türk Telekom grubu adına aradığını söyleyen ve 'evde internet' ürününüzle ilgili işlem yapmak isteyen kişilere lütfen itibar etmeyiniz. “