Urfa'da anne ile 5 çocuğunun öldüğü olay kaza mı cinayet mi? Urfalı aile canlı yayına çıktı

Şanlıurfa’da 7 ay önce sulama kanalında düşen otomobilde, Özlem Çetin ve 5 çocuğu hayatını kaybetmişti. Çetin’in ailesi olayın kaza değil cinayet olduğunu iddia ederek eski damatlarını suçladı. Kazada arabadan atlayarak kurtulan Özlem’in kocası Hasan'ın olaydan sonra çocuklarının öldüğü aracı düğün arabası yaptığı ortaya çıktı.

Urfa'da anne ile 5 çocuğunun öldüğü olay kaza mı cinayet mi? Urfalı aile canlı yayına çıktı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da 6 Mayıs 2023’te yaşanan katliam gibi kazanın ardından 6 kişi hayatını kaybetmişti. 

Sulama kanalına uçan arabada Özlem Çetin ve 5 çocuğu boğularak can vermişti. Özlem Çetin’in ailesi, olayın kaza değil cinayet olduğunu iddia etti.

Didem Arslan Yılmaz, canlı olarak ekrana gelen programında 5 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden Özlem Çetin dosyasını masaya yatırdı. Didem Arslan Yılmaz, Özlem Çetin'in ailesine söz verdi. 

Özlem Çetin'in kocası Hasan, araba kanala düşmeden önce araçtan atladı. Hasan'ın şüpheli ifadeleri üzerine aile olayın kaza değil cinayet olduğunu öne sürdü.

Özlem'in annesi Adile Hanım, babası Cuma Bey ve kardeşi Songül Hanım; damatları Hasan'ın Özlem'i sürekli dövüp tehdit ettiğini söyledi.

Hasan'ın sevgilisi olduğunu ve boşanmak istediğini söyleyen Songül, eniştesinin kardeşinin cinayeti itiraf ettiğini öne sürdü.

ÇOCUKLARININ MEZARINI DÜĞÜN ARABASI YAPTI

Karısı ve çocukları öldükten 6 ay sonra sevgilisi İsliman ile evlenen Hasan'ın çocuklarına mezar olan aracı düğün arabası yaptığı ortaya çıktı. O görüntüler izleyicileri şaşırttı.

Urfa'da anne ile 5 çocuğunun öldüğü olay kaza mı cinayet mi? Urfalı aile canlı yayına çıktı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.