AK Parti’de adayların tanıtılacağı tarih belli oldu

Cumhur İttifakı'nda yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi Şanlıurfa dahil büyükşehirlerdeki belediye başkan adayları merakla bekleniyor. Kulislerde birçok isim konuşuluyorken 15 Ocak detayı gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayını ne zaman açıklayacak? İşte konuya ilişkin son gelişmeler...

AK Parti’de adayların tanıtılacağı tarih belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 yerel seçimleri için aday belirleme işlemleri ve hangi isimlerin ön plana çıktığı en çok merak edilen konular arasında. 

AK Parti'de seçim mesaisi sürerken belediye başkanı aday listeleri de sorgulanmaya başladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Peki, AK Parti Şanlıurfa dahil büyükşehirlerdeki belediye başkan adaylarını ne zaman açıklayacak?

 

TARİH AÇIKLANDI

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere geri sayım devam ederken, AK Parti'nin İstanbul'da çıkaracağı aday merak edilmeye devam ediyor.  Bu noktada kulislerde15 Ocak tarihine dikkat çekiliyor.

 

ERDOĞAN- BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ NE ZAMAN?

Peki liderler ne zaman görüşecek? Bizler büyük bir olasılıkla bu görüşmenin çarşamba günü olmasını bekliyoruz. Ama değilse perşembe günü MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bir araya gelecekler. Ve söz konusu iş birliği taslağına son şeklini de vermiş olacaklar.

 

30 BÜYÜKŞEHİRDE İŞ BİRLİĞİ

Peki bu zamana kadar nasıl bir anlaşma içerisinde oldular? 30 büyükşehirde bir iş birliği söz konusu. Bunlardan 28'inde AK Parti adayını çıkartacak gibi gözüküyor. MHP de AK Parti'nin adayını destekleyecek.

 

ADAYLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Peki adaylar ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralık ayının son haftasını işaret etmişti. Önümüzdeki hafta da yine AK Parti'nin grup toplantısı olacak Meclis'te. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı isimleri bazı adayları açıklaması bekleniyor. 

 

15 OCAK DETAYI

Kampanyanın lansmanı 15 Ocak tarihinde yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Ocak 1994 yılında İBB başkanlığına adaylığını açıklayarak siyaset sahnesine girmişti. Dolayısıyla kendisi 30 yıl sonra 2024 yılında kendi adaylarını yine 15 Ocak tarihinde açıklıyor olacak.

AK Parti’de adayların tanıtılacağı tarih belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.