Urfalı eski bakan sert çıktı! Urfalı ekonomi profesörü geri adım attı

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bir haber sayfasının Urfalı eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye ait olduğunu iddia ettiği faizle ilgili açıklamalarını kendi hesabından alıntılayarak tepki gösterdi. Paylaşıldığı şekilde bir açıklamasının olmadığını belirten Nureddin Nebati, Demirtaş'a "Böyle alçakça yalan söyleyen hoca kılıklı insanları görmek midemi bulandırıyor." diyerek tepki gösterdi.

Urfalı eski bakan sert çıktı! Urfalı ekonomi profesörü geri adım attı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada ekonominin seyri ve gelişmelere ilişkin değerlendirmeleriyle rağbet gören Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile Şanlıurfalı eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati arasında sosyal medyada tartışma yaşandı.

Demirtaş, bir haber sayfasının 19 Mayıs 2023'te Nebati'ye ait olduğu öne sürülen "Onlar, faizleri yükselterek Türkiye'nin kanını emenlere büyük olanaklar sağlamak için ellerinden gelen her türlü şeyi yaparken biz, 'Faizleri indireceğiz' dedik. Hiç kimseye boyun eğmedik çünkü ezan susmaz, bayrak inmez dedik." sözlerini alıntılayarak kendi hesabından paylaştı.

URFALI BAKAN NEBATİ: YAZIKLAR OLSUN

Nureddin Nebati ise Demirtaş'ın gönderisine sert tepki gösterdi. Nebati "Ahlaksız müfteri troller insanlar gördüm. Ama böyle alçakça yalan söyleyen hoca kılıklı insanları görmek midemi bulandırıyor. Ne zaman açıklama yapmışım? Yazıklar olsun. Siz ve yalan haberi yazan site yalan dolan ve iftiralarınızda boğulun." ifadelerini kullandı.

DEMİRTAŞ: BEN DE YAZDIKLARIMI SİLİYORUM

Nebati'ye yanıt veren Özgür Demirtaş daha sonra yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:"Sayın Nureddin bey, Onu bana değil haberi yapan siteye söyleyeceksiniz. Ben mi haberi yapmışım? Ben bunları söylediğinizi yazan haberi okuduğum zaman yazdım yazdıklarımı. Ayrıca faizi tüm akademik nosyonların aksine ben mi indirdim? Eğer böyle bir şey söylemediğinizi söylüyorsanız ben de yazdıklarımı siliyorum. Siz de bu yalan haberleri sildirin lütfen. Son olarak Hoca kılıklı ne demek? Size yakışan bir üslup değil bu. Ben samimi olarak izlediğiniz ekonomi politikasının ülkeye ağır tahribat verdiğine inanıyorum. Bakın bugün eğer hem Faizler, hem Dolar, hem Enflasyon aynı anda arttı ise Naci Ağbal sonrası yapılan politikalar nedeni ile arttı. Keşke yapılmasaydı."

 

 

Urfalı eski bakan sert çıktı! Urfalı ekonomi profesörü geri adım attı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.