Türkiye’de ilk Şanlıurfa’da! Cips paketlerinden futbol sahası

Kızlar Sahada, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli dünya markaları bir araya gelerek Şanlıurfa'da geri dönüştürülmüş cips paketlerinden elde edilen paketlerin kullanıldığı bir futbol sahası inşa etti. Türkiye'de ilk olarak Şanlıurfa'da hayata geçirilen bu projenin, diğer illerde de yaygınlaştırılması planlanıyor.

Türkiye’de ilk Şanlıurfa’da!  Cips paketlerinden futbol sahası

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızlar Sahada, 2013 yılında kurulmuş bir kadın futbol platformu ve sosyal girişimidir. Bu proje kapsamında, toplanan cips paketleri Şanlıurfa’da halı sahaya dönüştü. Bu sayede, cips paketleri çöpe gitmekten kurtulurken, aynı zamanda çevreye de önemli bir katkı sağlandı.

KADINLAR HALI SAHA MAÇI YAPIYOR

Şanlıurfa'da inşa edilen futbol sahası, Haziran ayında kullanıma açıldı. Saha, deprem bölgesi Şanlıurfa'da yaşayan özelikle kız çocukları ve gençler için önemli bir spor ve sosyalleşme alanı haline geldi. Saha, herkese açık ve ücretsiz olarak hizmet veriyor. Kadınlar burada halı saha maçları düzenliyor, antrenmanlar gerçekleştiriyor.

Kızlar Sahada, bu projenin diğer illerde de yaygınlaştırılması için çalışmalar yürütüyor. Bu sayede, çevreye duyarlı ve toplumsal fayda sağlayan bu projenin daha fazla insana ulaşması hedefleniyor.

 

 

 

.

 

 

Türkiye’de ilk Şanlıurfa’da! Cips paketlerinden futbol sahası

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.