İddia: Şanlıurfaspor’da ‘gizli’ kongre yapıldı mı?

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Arusoğlu, Şanlıurfaspor’da 4 ay önce kapalı kapılar ardında gizli saklı bir şekilde kongre yapıldığını iddia etti.

İddia: Şanlıurfaspor’da ‘gizli’ kongre yapıldı mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Ali Arusoğlu, 31 Ağustos 2023 tarihinde kapalı kapılar ardında gizli saklı bir şekilde kongre yapıldığını iddia etti.

Arusoğlu, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Valim, Şanlıurfaspor tarihinde ilk defa 31.08.2023 tarihinde kapalı kapılar ardında gizli ve saklı bir şekilde kongre yapılmıştır. Buna nasıl müsade edersiniz? Bu şehrin şanlı takımına bunu nasıl yaparsınız? 

Bu gizli kongre planlamasının ardında BŞB Zeynel Abidin BEYAZGÜL, AKP İl Başkanı ve E.Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ’ın olduğu söyleniyor. Bu söylemlerin önüne geçmek için derhal bu rezilliğe son vererek Şanlı takımımızdan bu kirli elleri çektirin. Yapılan usülsüz ve ahlaka aykırı kongre, Basın ile paylaşılmamış, kulübün resmî hesabından duyurulmamış, delegeler ile paylaşılmamıştır. Sessiz sedasız bir şekilde olağanüstü kongre yapılarak takımın Tüzük değişikliğine gitmesi, düpedüz hukuka aykırılık teşkil etmektedir. Delegelere bildirim mesajı yapılmadan Şanlıurfaspor’un Anayasası niteliğindeki Tüzüğün değiştirilmesi ne demektir Allah aşkına ?

Siz devletin Valisisiniz. Her siyasi partiye eşit mesafede olmanız, kirli hesaplar yapanlara göz yummamanız ve Şanlı Takımımıza operasyon yapanlara müsade etmemeniz gerekir. Vatandaşlarımızın haklarına zarar verecek iş ve işlemlerden vazgeçerek daha şeffaf ve faydalı işlerin yapılması elzem bir ihtiyaç haline gelmiştir.

Şanlıurfa 3. Sulh hukuk mahkemesi tarafından İl Gençlik ve Spor müdürlüğü ve Şanlıurfaspor Kulübünden istenen evraklar mahkemeye gönderilmeyerek, ne yazık ki yargılamanın sürüncemede kalması amaçlanmıştır. 

Bizler İyi Parti olarak Şanlı şehrin Şanlı takımına yapılan operasyonun takipçisi olacağımıza söz veriyoruz.

Şanlıurfalılar adına, Peşinizi bırakmayacağız”.

İddia: Şanlıurfaspor’da ‘gizli’ kongre yapıldı mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.