Kriz Urfalı eski bakanı da vurdu! Nebati bile kepenkleri kapattı

Şanlıurfalı eski Hazine ve Maliye Bakanı olan Nureddin Nebati de krizden nasibini aldı. Bakanlığı döneminde Türkiye ekonomisi ile ilgili gelen bir soruyu, “Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz? Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” ifadeleriyle yanıtlayan Nebati’nin aile şirketi, şubelerini kapatmak zorunda kaldı.

Kriz Urfalı eski bakanı da vurdu!  Nebati bile kepenkleri kapattı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfalı eski Hazine ve Maliye Bakanı olan Nureddin Nebati'nin aile şirketi İstanbul’daki üç şubesini kapattı. Nebati’nin ailesine ait BG Store Mağazacılık, Bakanlık görevine getirildiği 29 Aralık 2021 ile 13 Nisan 2022 tarihleri arasında 11 yeni şube açmıştı.

ŞUBELER KAPANDI

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre; Nebati’nin ailesine ait BG Store Mağazacılık, Bakanlık görevine getirildiği 29 Aralık 2021 ile 13 Nisan 2022 tarihleri arasında 11 yeni şube açmıştı. Şirketin, Türkiye’de milyonlarca yurttaşı yoksulluğa iten gerçeklikten bağımsız yükselişi ise hızlı sürmedi.

BG Store Mağazacılık Anonim Şirketi’nin ticari kayıtlarına göre, şirketin İstanbul'daki üç şubesi kapandı. 6 Eylül'de Maltepe Piazza’daki şubesinin kepenklerini indiren şirket, Hilltown ve Nev Çarşı’daki şubelerinin ise sırasıyla 17 Ekim ve 14 Kasım tarihlerinde ticari faaliyetlerini sonlandırdı.

 

Kriz Urfalı eski bakanı da vurdu! Nebati bile kepenkleri kapattı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.