Şanlıurfa en iğrenç fuhuş operasyonu ile bir kez daha anıldı! İstenen cezaları belli oldu

Şanlıurfa'nın yanı sıra 15 ilde düzenlenen swinger operasyonunda yakalananların hapis cezası kesinleşti. Swinger partilerinde disko topu şartı olması dikkat çekti.

Şanlıurfa en iğrenç fuhuş operasyonu ile bir kez daha anıldı! İstenen cezaları belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa, geçtiğimiz gün yapılan bir duruşma ile tekrar swinger (eş değiştirme) partileri ile gündeme geldi. Şanlıurfa'nın yanı sıra 15 ilde daha operasyon yapılmıştı. Operasyonun detayları ortaya çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden swinger yöntemiyle fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. 

Ekipler tarafından 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda, 35 evli çift, 3 kadın ve 1 trans birey, Türkiye genelinde belirli günlerde para karşılığında grup halinde bir araya gelerek fuhuş yaptıkları belirlendi.

Şanlıurfa’nın yanı sıra Adana, Antalya, Mersin, Hatay, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne'de eş zamanlı 80 adrese 500 polisle 6 Ekim 2020 günü şafak vakti operasyon yapılmıştı. 

Operasyonlarda, 69 şüpheli gözaltına alındı. 

Evlerde arama yapan polis ekipleri, çok sayıda fantezi ürünü, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirdi. 

Zanlılardan 4'ü kadın 41'i ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilirken diğer şüpheliler, serbest bırakıldı.

DİSKO TOPU DETAYI… 

Şüpheliler, her cumartesi günü bir kişinin evinde toplanıp yaptığı partilerde ışıkları söndürüp disko topu kullandıkları tespit edildi. Bir apartmanda bulunan iki komşunun da swinger partilerine katıldığı, alt kattaki komşunun disko topu bozulunca üst kat komşusundan disko topunu istediği, onun da asansöre koyarak alt kata gönderdiği belirlendi.

CEZALARI BELLİ OLDU 

Adana 25. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 22 Aralık'ta davanın 12. duruşması görüldü ve 38 şahsın cezası kesinleşti. 

30 şahsa 'bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verilirken hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ayrı ayrı yer olmayıp aynen infazına karar verildi. 

8 şahsa ise 'bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek' suçundan 1 yıl 8 ay 4 gün hapis cezası verilirken hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ayrı ayrı yer olmayıp aynen infazına karar verildi.

Şanlıurfa en iğrenç fuhuş operasyonu ile bir kez daha anıldı! İstenen cezaları belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.