Eski vekilden flaş kupa açıklaması: “İki takım da provokasyon yaptı”

Eski Rize Milletvekili ve eski Rize Belediye Başkanı Şevki Yılmaz gündemden düşmeyen süper kupa ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yılmaz, iki takımın da ülkeye ihanet ettiğini belirtti.

Eski vekilden flaş kupa açıklaması: “İki takım da provokasyon yaptı”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında dün akşam Suudi Arabistan’da oynanması planlanan süper kupa maçı, iki takımında Atatürk portreli tişört ve pankartlarla sahaya çıkma isteği üzerine Suudi yetkililerin izin vermemesi sonucu iptal edildi. 

Ülke gündemine oturan bu olayın ardından Suudi Arabistan yetkilileri ve Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine yoğun tepkiler geldi. 

Konuyla ilgili bir açıklama da bir dönem Rize’de milletvekilliği ve belediye başkanlığı yapmış olan Şevki Yılmaz’dan geldi.

YILMAZ: YAPTIKLARI ŞOV PROVOKASYONDUR

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa’ya giderken M. Kemal Atatürk fotoğraflı tişörtlerle gitmediğini belirten Yılmaz, “Yurt dışında hiçbir Hristiyan Devletine M. Kemal Fotoğraflı tişörtüyle gitmeyen ve hiçbir zaman “Ne mutlu Türküm diyene!” afişini yurt dışı maçlarında asmayan Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının Suudi Arabistan’daki şovları sadece provokasyondur!” dedi.

 

“PLANLI BİR İHANET”

Türkiyemizle Suud Arabistan’ın arasını açmak, gelişmekte olan ilişkilerini kesmek ve Filistin’de Hamas direnişini ve desteğini kırmak için önceden planlanan tam bir ihanettir!!

Siyonist İsrail’in içimizdeki İsrailcilerin bu Şeytani oyununa sakın alet olmayınız!!!

Eski vekilden flaş kupa açıklaması: “İki takım da provokasyon yaptı”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.