Yerlikaya'nın paylaşımına AK Parti'li Ünal'dan tepki: 'Gece darbe mi oldu yoksa'

AK Parti’li Aydın Ünal, İçişleri Bakanlı Ali Yerlikaya’nın Atatürk paylaşımına “Gece darbe mi oldu yoksa?” sözleriyle tepki gösterdi.

Yerlikaya'nın paylaşımına AK Parti'li Ünal'dan tepki: 'Gece darbe mi oldu yoksa'

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


 Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçının, kulüplerin Atatürk'ün sözlerinin yer aldığı pankart ve tişörtlerle maça çıkma taleplerinin Suudi yetkililer tarafından reddedilmesinin ardından iptal edilmesi üzerine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabından Atatürk fotoğrafı paylaşan Yerlikaya, "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ortak ve birleştirici değeridir" yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal ise Yerlikaya'nın tweetini alıntılayarak "CHP iktidara mı geldi, nedir, gece gece darbe mi oldu yoksa?" sözleriyle tepki gösterdi.

Ünal, eski AK Parti milletvekili, Cumhurbaşkanı başdanışmanı, Yeni Şafak yazarı ve Erdoğan'ın eski metin yazarı olarak biliniyor.

AK Parti iktidarlarında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı Danışmanlığı, Başbakanlık müşavirliği, Başbakan Başmüşavirliği ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı yapan Ünal, 25 ve 26. dönemlerde AKP'den Ankara Milletvekili seçilmişti. Ünal halen TÜBİTAK Yönetim Kurulu Üyesi.

Yerlikaya'nın paylaşımına AK Parti'li Ünal'dan tepki: 'Gece darbe mi oldu yoksa'

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.