7 aydır Meclis'te konuşmayan Şanlıurfa'nın vekilleri kim?

14 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerin üzerinden 7 ay geçti. TBMM'de 600 milletvekilinden 58'i Genel Kurul veya herhangi bir komisyonda hiç konuşmadı. Yemin dışında Meclis’te konuşmayan vekiller arasında Şanlıurfa’dan seçilen isimler de yer alıyor. Peki, yemin haricinde 7 aydır Meclis’te konuşmayan Şanlıurfa'nın vekilleri kim?

7 aydır Meclis'te konuşmayan Şanlıurfa'nın vekilleri kim?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


14 Mayıs genel seçimlerinin üzerinden 7 ay geçti. 600 milletvekilinin seçildiği Mecliste 58 milletvekilinin Genel Kurul veya herhangi bir komisyonda hiç konuşmadığı ortaya çıktı. Anayasa Mahkemesinin kararı tanınmadığı için tahliye edilmeyen TİP Hatay Milletvekili Can Atalay haricinde, 58 milletvekili Mecliste sadece yemin ederken mikrofonla buluştu.

46’SI AK PARTİ’DEN

14 Mayıs genel seçimlerinin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hiç söz almayan milletvekillerinden 46'sı AK Parti üyesi. 

NUREDDİN NEBATİ DE KONUŞMAYANLAR ARASINDA

Son seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyükşehirlerden milletvekili seçtirdiği 15 bakandan da söz almayanlar dikkat çekti. Şanlıurfalı eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’de konuşmayanlar arasında.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Sırrı Sakık ile tartışsa da kayıtlarda Genel Kurul veya bir komisyonda konuşmasına ilişkin bir tutanak yok. Bakanlıktan milletvekilliğine geçenler arasında hiç söz almayan diğer isimler ise şöyle, Mevlüt Çavuşoğlu, Murat Kurum, Muharrem Kasapoğlu, Mahmut Özer.

ŞANLIURFA'NIN 3 VEKİLİ YEMİN DIŞINDA KONUŞMADI

Şanlıurfa'da ise DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Hikmet Başak ve Mehmet Ali Cevheri de hiç söz almayan milletvekilleri arasında yer aldı.

 

7 aydır Meclis'te konuşmayan Şanlıurfa'nın vekilleri kim?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.