Milyonlarca lira vurgun yaptığı iddia edilmişti! Binbir surat fenomen eşiyle yakalandı

Var Böyle Tipler kanalıyla bilinen ve 150 milyon liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddiasıyla gündeme gelen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı.

Milyonlarca lira vurgun yaptığı iddia edilmişti!  Binbir surat fenomen eşiyle yakalandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

150 milyon liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddiasıyla gündeme gelen Var Böyle Tipler kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI KARARI VERİLMİŞTİ

Talu çifti tarafından dolandırıldığını söyleyenler geçtiğimiz aylarda Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek şikayette bulunmuştu. Şikayetler üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmışı. Talu çiftiyle ilgili şikayet dilekçeleri adliyeye gelmeye devam ederken Cumhuriyet savcısı, çift hakkında yurt dışı çıkış yasağı talep etti. Talebi değerlendiren Sulh Ceza Hakimliği Talu Çifti hakkında yurt dışı çıkış yasağı kararı vermişti.

NE OLMUŞTU?

İddialara göre, Talu çifti sektördeki tanınmışlıklarını kullanarak reklam bütçeleri için yatırım gerektiğini söyleyerek kampanyaların finansmanına katkıda bulunmak isteyen kişilere vaatlerde bulundular. Bu vaatler arasında reklam gelirlerinden yüksek miktarda pay verecekleri ve reklam çekimlerine katılabilecekleri gibi maddelerin yer aldığı iddia ediliyor. Çiftin birçok yakınını ve sektörden ünlü insanarı dolandırdığı iddia edildi. Buna göre ortaya atılan vaatlerle herkesten 1-2 milyon TL toplayarak 150 milyon TL elde ettiler.

Milyonlarca lira vurgun yaptığı iddia edilmişti! Binbir surat fenomen eşiyle yakalandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.