Şanlıurfaspor’da flaş iddia! Takımın en önemli oyuncusu ayrılıyor mu?

Geçen sezon Şanlıurfaspor’un Trendyol 1. Lige yükselmesinde önemli rol oynayan, takımın en önemli oyuncularından biri olan Mert Çarpar’ın İzmir ekibine transfer olacağı iddia edildi.

Şanlıurfaspor’da flaş iddia! Takımın en önemli oyuncusu ayrılıyor mu?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Trenyol Süper Lig ve Trenyol 1. Ligde takımlar, eksikliklerini gidermek için transfer çalışmalarına başladı. 

Ara transfer döneminde Arjantinli forvet Fernando Emanuel Dening ve 1. Ligde 4 gol krallığı olan Marco Paixao ile anlaşan Şanlıurfaspor’da flaş bir ayrılık iddiası geldi.

MENEMEN İDDİASI

Geçen sezon attığı goller ve oynadığı oyunla Urfaspor’un Trendyol 1. Lige çıkmasında önemli pay sahibi olan Mert Çapar’ın İzmir ekibi Menemen FK’ye transfer olacağı iddia edildi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk yarısını Play-Off hattında tamamlayan Menemen FK, Mazlum Demir, Sedat Cengiz, Atakan Üner ve Kıvanç Küçükkarış ile prensipte anlaştı.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin, bir buçuk sezondur Şanlıurfaspor’da forma giyen 26 yaşındaki forvet oyuncusunu kadrosuna katmak için temaslarda bulunduğu kaydedildi. 

 

HAZİRANDA SÖZLEŞME BİTİYOR

7 sezon boyunca Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’da forma giyen Mert, 2022- 2023 sezonunun başında sarı-yeşilli ekibe transfer olmuştu.

Şanlıurfaspor ile geçen sezon Play-Off şampiyonluğu yaşayan tecrübeli futbolcu, bu sezon 1. Lig'de 18 karşılaşmada forma giyerken 1 gol, 1 de asist yaptı. Takımıyla haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Mert Çapar için oldukça istekli olduğu ifade edilen sarı-lacivertli kurmayların yoğun mesai harcadığı kaydedildi.

Şanlıurfaspor’da flaş iddia! Takımın en önemli oyuncusu ayrılıyor mu?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.