Akçakale'de eğitimde yenilik ve başarı rüzgarı esti

Şanlıurfa Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi" kapsamında Akçakale Eğitim Platformu, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir sergi ve programla gerçekleşti.

Akçakale'de eğitimde yenilik ve başarı rüzgarı esti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Programa İlçe Kaymakamı Onur Şan, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Eğitim Müfettişleri Başkanı Mehmet Vedat Küçükler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Uğur Hatipoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı.

Sergide, temizlik malzemelerinden oto bakım ürünlerine, ahşap işçiliğinden CNG ürünlerine, kıyafetlerden oyuncaklara, scratch oyunundan ardinyo ve kodlamaya, 3 boyutlu yazıcılardan dilimizin zenginliğine kadar birbirinden harika projeler ve ürünler sergilendi.

Sergi sonrası konferans salonunda gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlçe Müdürü Halil Tekyıldız ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu tarafından açılış konuşmaları yapıldı.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan video ile duygusal anlar yaşandı. Projelerin anlatımı ve sunumu, Program Koordinatörü Özel Büro Cengiz Yabasun tarafından gerçekleştirildi.

Program kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 3 okula hikaye seti, LGS yardımcı kaynak ve YKS yardımcı kaynaklar temsili olarak dağıtıldı. Ayrıca, Kaymakamı Onur Şan tarafından, ülkede sadece Akçakale'nin katıldığı NASA ISS Sally Ride EarthKAM Projesi sertifikasının öğrenci ve öğretmenlere takdimiyle program coşkuyla sona erdi.

Akçakale'de eğitimde yenilik ve başarı rüzgarı esti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.