Şanlıurfa’da mimarlar ve mühendislerden Filistin'e destek

Şanlıurfa'da bir araya gelen bir grup mimar, mühendis ve tekniker düzenledikleri basın açıklamasıyla İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılar ve işgal politikaları sert bir şekilde eleştirildi.

Şanlıurfa’da mimarlar ve mühendislerden Filistin'e destek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da Fuar Merkezi önünde  bir araya gelen bir grup mimar, mühendis ve tekniker, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları ve işgal politikalarına tepki göstermek amacıyla basın açıklaması yaptı.

Açıklamayı grup adına İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Derneği (İHH) Şanlıurfa İl Temsilcisi  ve Makina Mühendisi Behçet Atila yaptı.

Atila, İsrail'in soykırım politikalarının Asya'dan Avrupa'ya, Amerika kıtasından Afrika'ya kadar tüm dünyadaki vicdan sahiplerinin tepkisine yol açtığına dikkat çekti.      

ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve İtalya gibi batı ülkelerinin yöneticilerinin İsrail'e bebekleri ve kadınları katletmesi için destek verdiğini belirten Atila şunları kaydetti:

"ABD'nin İsrail ile başı çektiği şer ittifakı, Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyadaki birçok ülkeyi işgale teşebbüs etmektedir. Sivil akıl, her şeyin farkındadır. Sivil vicdan ise her ülkede, her şehirde, her caddede, her sokakta en gür şekilde gerçekleri haykırmaya devam edecektir. Bu amaçla ABD, İsrail ve onların taşeronluğunu yapan ülkelerin yöneticilerine Mimarlar, Mühendisler ve Teknikerler olarak peygamberler şehri Şanlıurfa’dan haykırıyoruz; Yaptığınız zulümdür, katliamdır, soykırımdır, günün birinde bunun hesabını vereceksiniz. Bu kıvılcım inşallah Filistin için bir özgürlük ateşine dönüşecek. Yumruklarımız sıkı, sesimiz gür, inancımız tam, amacımız net, söylemimiz tek ‘Filistin Özgür olana kadar mazlumların yanında olmaya ve seslerini duyurmaya devam edeceğiz’ ’’

 

 

 

 

 

Şanlıurfa’da mimarlar ve mühendislerden Filistin'e destek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.