Aracını muayene eden Şanlıurfalılar dikkat! O parayı geri alabilirsiniz

Mahkeme, Şanlıurfa’da da sıkça görülen, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu’nda kredi kartıyla ödeme yapanlardan kesilen komisyon ücretiyle ilgili emsal sayılabilecek bir karar verildi.

Aracını muayene eden Şanlıurfalılar dikkat! O parayı geri alabilirsiniz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da genellikle araç muayenelerinde kredi kartıyla ödeme yapılıyor. Vatandaşların sık sık şikâyetçi olduğu bu durum mahkemeye taşındı.

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu'nda kredi kartı ile ödeme yapan vatandaşlardan alınan komisyon ücreti mahkeme kararıyla tartışma konusu oldu. Mahkeme, bu komisyon ücretinin haksız olduğuna hükmederek ödemenin iadesine karar verdi.

KOMİSYON ÜCRETLERİ GERİ ALINABİLECEK

Alınan karar, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu'nda muayene işlemi yaptıran ve kredi kartı ile ödeme gerçekleştiren vatandaşların bu komisyon ücretini geri alabileceği yönünde bir emsal oluşturdu.

Bu kararla birlikte, TÜVTÜRK müşterileri tarafından kredi kartı ile ödeme sırasında alınan komisyon ücretiyle ilgili başvuruların artması bekleniyor. Mahkeme kararı, tüketicilere, bu komisyon ücretinin iadesi için başvuru yapma hakkı tanımış oldu

Aracını muayene eden Şanlıurfalılar dikkat! O parayı geri alabilirsiniz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.