Adalet Bakanlığından flaş Dilan Polat açıklaması!

Kara para aklama iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat hakkında yeni gelişme. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, "Tutuklu Dilan Polat'ın yılbaşını ailesiyle geçirdiği" iddialarını yalanladı. Polat taburcu olduktan sonra cezaevine gönderildi.

Adalet Bakanlığından flaş Dilan Polat açıklaması!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, tutuklu Dilan Polat'ın yılbaşında ailesiyle birlikte olduğunu ve kendisine ayrıcalık tanındığını iddia eden haberleri yalanladı.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, Polat'ın 5 Kasım 2023'ten sonra rahatsızlığı nedeniyle müteaddit defalar sağlık kuruluşlarına sevk edildiği kaydedildi. Açıklamada, Polat'ın 29 Aralık 2023 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği ve yatarak tedaviye alındığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Adı geçenin yaşadığı rahatsızlık dolayısıyla, 05.11.2023 tarihinden sonra müteaddit defalar sağlık kuruluşlarına sevki sağlanmıştır. Marmara Ceza İnfaz Kurumları Devlet Hastanesi ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastaneleri’nin Psikiyatri Polikliniğine sevki sağlanmış olup, gerekli tetkik ve muayeneleri yaptırılmıştır.

15.12.2023 tarihinde yine hastalık gerekçeli başvurusu üzerine, Marmara Ceza İnfaz Kurumları Devlet Hastanesi tarafından verilen sağlık kurulu raporuna istinaden, adı geçenin 29.12.2023 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin Psikiyatri Polikliniğine sevki sağlanmıştır. Hastanede yapılan muayene sonucunda, tutuklu Dilan Polat’ın yatarak tedavi edilmesine karar verilmesi üzerine, aynı gün hastaneye yatışı yapılmıştır. Hastanedeki tedavinin tamamlanması üzerine, adı geçen 08.01.2024 tarihinde hastaneden taburcu edilerek ceza infaz kurumuna alınmıştır.

AİLESİYLE BİR KEZ GÖRÜŞTÜ

 “Tutuklu Dilan Polat hastanede kaldığı süre zarfında; 5275 sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun’un 83. maddesinde belirtilen hüküm gereği, ailesi ile bir defaya mahsus olarak 05.01.2024 tarihinde kapalı görüş yapmıştır. Kapalı görüş; ziyaretçilerinin her türlü maddi temasının önlendiği, konuşulanların hazır bulunan görevli tarafından işitilebilecek şekilde izlenebildiği görüş şeklindedir."

“İDDİALAR İYİ NİYETTEN UZAK”

Açıklamada, Polat'ın hastanede kaldığı süre zarfında ailesiyle bir kez kapalı görüş yaptığı da belirtildi.

Genel Müdürlük, Polat'ın yılbaşında ailesiyle birlikte olduğu ve kendisine ayrıcalık tanındığı yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu ve söz konusu iddiaların iyi niyetten uzak, kamuoyunda olumsuz algı oluşturma amaçlı olduğunu vurguladı.

 

 

Adalet Bakanlığından flaş Dilan Polat açıklaması!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.