Vali Şıldak: Toplumun aydınlatılmasında kritik bir rol oynamaktadır

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Şıldak, mesajında, "Her geçen gün daha da önem kazanan basın faaliyetleri demokrasimizin temel taşlarından biridir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, bu önemli görevi yerine getiren bütün basın mensuplarının gününü en içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Şıldak: Toplumun aydınlatılmasında kritik bir rol oynamaktadır

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gazeteciliğin, okurlarına doğru ve tarafsız haber verme misyonunu üstlenen bir meslek olmanın yanı sıra, kamuoyunu doğru bilgilendirme sorumluluğunu da taşıdığını belirten Şıldak, "Bu kapsamda, basın mensuplarının özverili çalışmaları, toplumun aydınlatılmasında kritik bir rol oynamaktadır." dedi.

Şanlıurfa'da da vatandaşların haber alma özgürlüğüne ve demokratik değerlere olan katkılarından dolayı yerelde görev yapan basın camiasına teşekkürlerini bildiren Şıldak, görevlerini fedakârca yerine getiren gazetecilere sağlıklı ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı diledi.

Vali Şıldak, "Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta birlikte çalışma fırsatı bulduğum Şanlıurfa'daki basın mensuplarımız olmak üzere bütün basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü bir kez daha kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Şıldak: Toplumun aydınlatılmasında kritik bir rol oynamaktadır

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.