Soruşturma tamamlandı! Müstehcenlikten gözaltına alınan fenomene hapis cezası

Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Gizem Bağdaçiçek’in “zincirleme şekilde halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama” suçundan 1 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

Soruşturma tamamlandı! Müstehcenlikten gözaltına alınan fenomene hapis cezası

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek sosyal medyadan paylaştığı bir görüntüyle ilgili yapılan şikayetler nedeniyle 7 Aralık’ta gözaltına alınmış ifade verdikten sonra serbest bırakılmıştı.

Duvar’da yer alan habere göre, Bağdaçiçek, İslam diniyle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle şikayet edildi. Şikayetin ardından yapılan soruşturma tamamlandı.

 

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Şüpheli Gizem Bağdaçiçek hakkında ifadesinin alınması için talimat yazıldığı ancak kendisine ulaşılamaması nedeniyle yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

 

“PİŞMANIM”

Yakalama kararının ardından Kartal’daki Anadolu Adliyesine getirilen Gizem Bağdaçiçek ifadesinde, “Bana göstermiş olduğunuz sosyal medya hesabı bana aittir. Sözkonusu paylaşımları ben yaptım. Ancak kötü bir amacım yoktu. Paylaşmış olduğum bazı sözler bazı söz yazarlarının yazılarıdır. Benim İslam dinini aşağılamak gibi bir niyetim yoktur. Sosyal medyada mizah amaçlı paylaşımlar yaptım. Bu paylaşımlardan dolayı pişmanım. Yine dosyada göstermiş olduğunuz ikinci sosyal medya hesabı bana ait değil. Benim fotoğrafım kullanılarak adıma açılmış bir hesap” dedi.

 

HAPİS CEZASI İSTENDİ

İddianamede sosyal medya hesabından şüphelinin yapmış olduğu paylaşımların, İslam dinini ve dini değerleri alenen aşağılayacak nitelikte olduğu ve söz konusu paylaşımların kamu barışını bozmaya elverişli olduğu değerlendirildi.

İddianamede, Gizem Bağdaçiçek’in ‘Zincirleme şekilde halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama’ suçundan 6 aydan 1 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Soruşturma tamamlandı! Müstehcenlikten gözaltına alınan fenomene hapis cezası

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.