Döviz yatırımcısı dikkat... Dolar tarihi rekor kırdı!

Dolar kuru son aylarda inişli çıkışlı bir grafik seyrederken hafta ortasında tarihi rekor kırdı! Euro'da da aynı yükseliş devam etmekte. Dolar ve Euro kurlarının alış satış fiyatlarında 11 Ocak 2024 güncel durum...

Döviz yatırımcısı dikkat... Dolar tarihi rekor kırdı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Dolar - Türk Lirası karşısında yeni yılda yine değer kazanarak yükselmeye devam etti. Uzun bir süredir 29 lira seviyesinde devam ederken. Yatırımcılar dolar kurunun 29 TL seviyesini aşıp kritik sınıra ne zaman yükseleceğini merak ediyordu.

Bugün Türkiye piyasasında dolar kuru 30,01 TL'ye kadar yükseldi. Bu yükselişte dolar kurunun piyasalar açıkken gördüğü en yüksek seviyeye oldu. Euro ise istikrarlı yükselişini devam ettiriyor.

DOLAR, EURO NE KADAR OLDU?

Dolar - TL, son dönemdeki kademeli yükselişini sürdürerek 1 Dolar - 30,0150 TL seviyesine ulaşarak tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı. 1 Euro ise 32,95 TL seviyesinde işlem görüyor.

Merkez Bankası, Yatırımcı Günü toplantısı için New York'ta bir etkinlik düzenleyecek. Toplantıya Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan New York bulunurken, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek toplantıya çevrimiçi olarak katılacak.

Döviz yatırımcısı dikkat... Dolar tarihi rekor kırdı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.