Şanlıurfa’da Gazze için yapılacak dev yürüyüşe davet

Gazze’de acilen ateşkesin sağlanması için 13 Ocak Cumartesi günü tüm dünyada ve Türkiye'nin 81 ilinde yürüyüşler ve eylemler yapılacaktır. Şanlıurfa’da ise İHH tarafından yarın saat 13.00'da ‘Gazze İçin Acil Ateşkes’ yürüyüşü yapılacak.

Şanlıurfa’da Gazze için yapılacak dev yürüyüşe davet

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’ye yönelik soykırımı devam ederken 13 Ocak Cumartesi günü tüm dünyada ve Türkiye'nin 81 ilinde yürüyüşler ve eylemler yapılacak.

Şanlıurfa’da ise yarın saat 13.00’da 00'da İHH tarafından yapılacak olan ‘Gazze İçin Acil Ateşkes’ yürüyüşü Balıklıgöl’de başlayıp Haşimiye Meydanı’nda bulunan Karameydan Camii önünde son bulacak.

Şanlıurfa İHH İl Başkanı Behçet Atila, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Genel Başkanımız Sayın Bülent Yıldırım’ın Katar’da Dünya Müslüman Alimleri Birliği Genel Toplantısında alimlere hitap ettiği konuşmasında dediği gibi, ‘Bu savaşın asıl suçlusu Amerika'dır. Amerika halkları kaybettiğini göremeden bu savaşı durduramayacak.’ İşte bu sebeple biz de büyük eylemler, yürüyüşler ve protestolar yapmalıyız. Gazze’de Acil Ateşkes sağlanması için 13 Ocak Cumartesi günü tüm dünyada ve Türkiye'nin 81 ilinde ve ilçelerinde çeşitli yürüyüşler ve eylemler yapılacaktır. 

Şanlıurfa İHH olarak biz de 13 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'da Dergah'tan Karameydanı Camisine kadar dev bir Yürüyüş yapacağız inşallah. Bu Yürüyüşün ses getirebilmesi için katılımın çok olması gerekiyor. Bu nedenle tüm halkımızı, kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocukları ama herkesi bu kutlu yürüyüşe davet ediyor destek ve katılım bekliyoruz.

Eş zamanlı olarak tüm ilçelerimizde de inşallah bu yürüyüşleri yapacağız”.

Şanlıurfa’da Gazze için yapılacak dev yürüyüşe davet

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.