Şanlıurfa'da "merdiven altı" sağlık kabinleri arttı iddiası!

Şanlıurfa'da, ruhsatsız ve sağlıksız koşullarda hizmet veren kaçak merdiven altı sağlık kabinlerinin vatandaşın sağlığını tehlikeye attığı iddia edildi. Bu tür sağlık kabinlerinin özellikle yoksul kesimler tarafından tercih edildiği ve bu durumun ciddi bir sağlık sorunu oluşturduğunu dile getiren vatandaş çözüm istedi.

Şanlıurfa'da "merdiven altı" sağlık kabinleri arttı iddiası!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da son yıllarda kaçak merdiven altı sağlık kabinlerinin sayısında artış yaşandığı ileri sürüldü. Bu tür sağlık kabinlerinin çoğu, ruhsatsız ve sağlıksız koşullarda hizmet veriyor. Bu durum, vatandaşların sağlığını ciddi şekilde tehlikeye atıyor.

Kaçak merdiven altı sağlık kabinlerinde, genellikle yeterli eğitim ve deneyime sahip olmayan kişiler tarafından sağlık hizmeti veriliyor. Bu kişiler, gerekli ekipman ve ilaçlara sahip olmayabiliyor. Bu durum, hastalıkların yanlış teşhis edilmesine ve tedavi edilememesine neden olabiliyor.

Kaçak merdiven altı sağlık kabinleri, özellikle yoksul kesimler tarafından tercih ediliyor. Kaçak merdiven altı sağlık kabinlerinin vatandaşın sağlığını tehlikeye attığını belirten vatandaşlar, bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor.

 

Şanlıurfa'da "merdiven altı" sağlık kabinleri arttı iddiası!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.