Nevali Hotel Group, Şanlıurfa'da marka değeri yaratmak istiyor

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Nevali Hotel Group, bölgede bir marka değeri yaratmak için kolları sıvadı. Bu amaçla, basın mensuplarıyla bir araya gelen Nevali Hotel Group Danışmanı Ercan Saygı, hedeflerinin Şanlıurfa'da bir marka değeri yaratmak olduğunu söyledi.

Nevali Hotel Group, Şanlıurfa'da marka değeri yaratmak istiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Nevali Hotel Group Danışmanı Ercan Saygı, Şanlıurfa’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“NEVALİ HOTEL OLARAK BİR MARKA DEĞERİ YARATMAK”

Saygı, "Nevali Hotel olarak bir marka değeri yaratmak, yönetim kuruluyla paylaştığımız konulardan bir tanesi. Nevali Otel'de ilk çalışmalarımızı başlatacağız. Bu çalışmanın akabinde, ülkenin değişik şehirlerinde oteller açmayı planlıyoruz" dedi.

Saygı, sözlerine şöyle devam etti: 

“Nevali Hotel Group'un akademik çalışmalara da önem verdiğini belirterek, "Buradaki akademik çalışmalarda Harran Üniversitesi'nin ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın yönlendirmeleriyle başarılı bir şekilde yapacağımızı düşünüyorum."

Saygı, Nevali Hotel Group'un bölge insanına istihdam sağlaması için de çalışmalara başladığını belirterek, "Bölgenin insanına bir istihdam katkısının da olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

“BÖLGENİN SESİ OLDUĞUNUZU BİLEN BİR İNSANIM”

Saygı, Nevali Hotel Group'un eğitmenlik faaliyetlerine de başlayacağını belirterek, "Aynı zamanda eğitmenlik de yapacağımız için, yeni yeni sektöre atılacaklara da katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Bugün tanışma yemeği olarak ilk sizlerle tanıştım. Bölgenin sesi olduğunuzu bilen bir insanım. Benim için sizler ayrı bir değeri taşıyorsunuz” dedi.

Nevali Hotel Group, Şanlıurfa'da marka değeri yaratmak istiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.