TOGG'dan sonra şimdi de o Türk marka satışta: Ucuza üretilen yerli araç bu fiyata satılacak

Türkiye'nin yerli otomobil girişimi TOGG'un ürettiği T10X'in ardından, RKS markası altında yeni bir elektrikli otomobil daha satışa sunuldu.

TOGG'dan sonra şimdi de o Türk marka satışta:  Ucuza üretilen yerli araç bu fiyata satılacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrikli otomobil pazarındaki hızlı yükselişiyle dikkat çeken Türkiye, TOGG'un ardından RKS markası altında piyasaya sürülen yeni yerli otomobili ile adından söz ettiriyor.  TOGG'un elektrikli aracı T10X'in yaygın olarak kullanılmaya başlamasıyla birlikte, Türkiye'deki elektrikli otomobil talebi artmış durumda.

RKS markası altındaki yeni yerli otomobil, A1 modeli ile karşımıza çıkıyor.

Kompakt tasarımıyla öne çıkan bu otomobil, geri görüş kamerası, dijital ekran gibi özellikleri içeren donanımlarıyla dikkat çekiyor.
Şehir içi kullanıma uygun olan aracın tahmini menzili 70 km, maksimum hızı ise saatte 55 km. Bu özellikleri sayesinde B1 ehliyetiyle kullanılabiliyor.

RKS A1, elektrikli motosiklet kategorisinde yer alıyor ve 18 yaşından büyük, motor ehliyetine sahip kişiler tarafından kullanılabiliyor. Kompakt tasarımı, şehir içi ulaşımda pratik bir kullanım sunarken, 2 yolcusu için rahat bir seyahat imkanı sağlıyor. 

FİYATI NE KADAR?

Hali hazırda bu otomobilin fiyatı 300 bin TL ile 400 bin TL arasında değişiyor. Otomobilde geri görüş kamerası, korna, radyo, bluetooth, dijital kadran gibi özellikler de mevcut. 2 kişinin rahatlıkla sığdığı otomobile biraz sıkışarak 3 kişi de binilebiliyor.

               

TOGG'dan sonra şimdi de o Türk marka satışta: Ucuza üretilen yerli araç bu fiyata satılacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.