Bahçeli ilk mitingini Mersin’de yaptı: Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart’taki yerel seçim öncesinde ilk mitingini Mersin’de yaptı. Mitingde vatandaşlara seslenen MHP lideri Devlet Bahçeli, “Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Yıkım belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı." dedi.

Bahçeli ilk mitingini Mersin’de yaptı: Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimler yaklaşırken, partiler mitinglere de başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart seçimleri için ilk mitingini Mersin’de yaptı.

Bahçeli konuşmasında CHP’ye yüklendi. “Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İnsanımıza dokunamayanlara uğurlar olsun demeliyiz.” diyen Bahçeli, “Yıkım belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı.” ifadesini kullandı.

Bahçeli, konuşmasında şunları söyledi:

Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İnsanımıza dokunamayanlara uğurlar olsun demeliyiz. Yıkım belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı.

Demlenmiş, rehin altına alınmış CHP’den kurtuluş için harekete geçecek miyiz? Önümüzdeki 5 yıl için sizlerden onay istiyoruz. Herkes tersine giderken, biz Mersin’i daha da büyütmek daha da geliştirmek arzusundayız. Cumhur İttifakı’nın birbirinden değerli belediye başkan adaylarıyla Mersin’in hizmetine talibiz.”

 

 

Bahçeli ilk mitingini Mersin’de yaptı: Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.