Antep'ten sonra bir damat dehşeti de Urfa'da yaşandı! Durumları ağır...

Boşanma aşamasındaki eşinin Birecik'teki baba evine sığınmasının ardından kayınpederinin evine giden damat ve akrabaları adeta dehşet saçtı. Taş, sopa ve silahla yapılan saldırıda 5 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Gözaltılar var.

Antep'ten sonra bir damat dehşeti de Urfa'da yaşandı! Durumları ağır...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİRECİK- Gaziantep'te yaşanan ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan damat dehşetinin bir benzeri bu akşam Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde yaşandı.

İddiaya göre Gül K.(20) ve boşanma aşamasında olduğu eşi Oktay K. ile Gaziantep'te ikamet ettikleri sırada tartıştı ve tartışmanın üzerine Gül K. Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi Almaşar Mahallesinde bulunan babası Ayhan K.'nin (52) evine geldi. Bunun üzerine öfkeli eş Oktay K. beraberinde aile fertleri Ömer K., Halime K., Kamil K. ve Perihan K. ile akrabaları olan dünürlerinin evine taş, sopa ve silahlarla saldırdı. Olayda eş Çiğdem K. (31) ile Gül K. silahla yaralandı. Feyyaz K.(23), Müslüm K. (21) ve baba Ayhan K. taş ve sopa darbeleriyle yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı ve silahlı yaralamaya sebep olan Kamil K. ile sopa ile saldırıda bulunan Halime K. ile Perihan K.'yi gözaltına aldı.

Soruşturma sürüyor.

BİHA

Antep'ten sonra bir damat dehşeti de Urfa'da yaşandı! Durumları ağır...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.