Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden flaş açıklama! Yoğunluğun nedeni açıklandı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bugün yaşanan yoğunlukla ilgili Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Açıklamada HBYS güncellemesi nedeniyle yoğunluk yaşandığı belirtildi. Şanlıurfalı olan İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da bugün hastanede yaşanan yoğunluk ve uzun hasta kuyruklarını yansıtan görüntüler paylaşarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya tepki göstermişti.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden flaş açıklama! Yoğunluğun nedeni açıklandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanan yoğunlukla ilgili açıklama yaptı. 

Şanlıurfalı olan İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da bugün hastanede yaşanan yoğunluk ve uzun hasta kuyruklarını yansıtan görüntüler paylaşarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya tepki göstermişti.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bugün Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) güncellemesi yapılması nedeniyle kısa süreli bir yoğunluk yaşandı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ani gelişen bir durumdan dolayı öğle arası sistem güncellemesi yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi. HBYS güncellemesi yaklaşık yarım saat sürdü. Bu süreçte çocuk acil servisi yeşil alanında başvuru sürecindeki aksaklıktan kaynaklı kısa süreli bir yoğunluk yaşandı.

Açıklamada, "Bu sürede polikliniklerimizde hasta takipleri devam etmiştir. Mevsim koşulları sebebiyle hastanelere başvuru sayısının normalin üzerinde olduğu bilinmektedir. Hastanemizde sağlık çalışanlarımız bütün gayretleriyle hastalarımızın talebini karşılamak için çaba harcamaktadır" denildi.

 

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nden flaş açıklama! Yoğunluğun nedeni açıklandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.