Başvurular başladı! Şanlıurfa'ya ayrılan kontenjan belli oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel alımı için KPSS-2024/4 tercih kılavuzunu açıkladı. Adaylar, tercihlerini https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile gerçekleştirebilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 500 personel alımı tercih ekranı ile başvuru nasıl yapılır? Şanlıurfa'ya da ayrılan kontenjan sayısı belli oldu. İşte detayları...

Başvurular başladı!  Şanlıurfa'ya ayrılan kontenjan belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanlığı, yeni personel alımı için başvuru sürecinin detaylarını duyurdu. KPSS-2024/4 tercih kılavuzuyla birlikte adayların merak ettiği sorular tek tek netleşti. ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://ais.osym.gov.tr üzerinden, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri kullanılarak başvurular gerçekleştirilecek.

BAKAN AÇIKLADI

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarım ve Orman Bakanlığı ailesi büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 5 bin 500 personel alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Aramıza katılacak arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları tarım, orman ve su alanlarındaki gücümüze güç katacak. Ülkemizin dört bir yanında Bakanlığımızın faaliyetleri artarak devam edecek" ifadelerini kullandı.

TERCİHLER NE ZAMAN?

Tercih tarihleri 31 Ocak ile 7 Şubat 2024 tarihleri arasında olacak. Adaylar, bu süreç içinde tercihlerini yaparak başvurularını tamamlayabilecek.

Bu alımlar, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sözleşmeli personel ihtiyacını karşılamak amacıyla gerçekleştirilecek. İstihdam süreci, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında yapılacak.

ŞANLIURFA’YA NE KADAR KONTENJAN AYRILDI?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlıkta istihdam edilecek 5 bin 500 kişinin alımına ilişkin süreci başlattıklarını bildirmişti. Öte yandan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlüklerine ayrılan kadroyu paylaştı. 

Şanlıurfa’da istihdam edilmek üzere alınacak personele ilişkin branşlar ve sayıları şu şekilde:

Destek personeli 44, koruma ve güvenlik görevlisi 3, orman muhafaza memuru 2, büro personeli 38, mühendis 33, biyolog 2, veteriner hekim 12.

 

 

Başvurular başladı! Şanlıurfa'ya ayrılan kontenjan belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.