Başkan Özyavuz: Harran'ın geleceğini inşa ediyoruz

Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezinin genelinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Başkan Özyavuz: Harran'ın geleceğini inşa ediyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran’da dört bir yanında gerçekleştirilen asfalt yol çalışmalarının yanı sıra yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Harran Belediyesi ekipleri, Süleyman Demirel mahallesi 12. Sokakta parke döşeme çalışmalarını tamamlarken, birçok yerde eş zamanlı olarak hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. 

Harran ilçemizde herbir yanda dört koldan belediye ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Harran ilçe merkezimizin içme suyu, doğal gazını ve alt yapı şebekelerini yenilediğimiz için ilçe merkezi yollarımızda tahribatlar oluştu. Bu tahribatlardan dolayı Harran ilçe merkezimizin altı mahallesi'nin tamamına bugün itibariyle parke taşına yenileme işlemleri ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. İçme suyu ve doğalgazla ilgili abonelik yaptırmayan hemşerilerimin bir an önce aboneliklerini yaptırmalarını istiyoruz. Çünkü Belediye olarak şu anda parke taşı çalışması yapıyoruz onun sonrasında abonelik işlemleri yapmayan vatandaşlarımızın evinin önünden geçen yolların bir daha tahrip olmaması için bir an önce aboneliklerini yapmalarını ve doğalgazlarını çekmelerini özellikle tavsiye ediyorum. Harranlı hemşerilerimizin her bir hizmetine her bir derdine deva olmaya her bir vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyor ve belediye olarak Harran'ın geleceğini inşa ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Başkan Özyavuz: Harran'ın geleceğini inşa ediyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.