İHH ilk defa bu kadar sert konuştu: Gemi tüccarları yargılansın

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Diriliş Buluşmaları - Filistin programı Ankara buluşmasında konuştu. Gazze’ye saldırılarını sürdüren İsrail’e tepki gösteren Yıldırım, Türkiye’nin İsrail’le ticari ilişkilerini kesmesini istedi.

İHH ilk defa bu kadar sert konuştu: Gemi tüccarları yargılansın

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları yaklaşık olarak 4 aydır devam ediyor. Binlerce çocuğun katledildiği soykırıma tepkiler devam ediyor. 

Türkiye’de saldırıların başladığı tarihten bu yana İsrail ile yapılan ticaret sayılarında yükseliş göze çarparken, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Başkanı Bülent Yıldırım, bu konu hakkında sert konuştu. 

Diriliş Buluşmaları - Filistin programı Ankara buluşmasında konuşan Yıldırım, Türkiye’nin İsrail ile ticareti kesmesini isteyerek şu ifadelere yer verdi:

“Biz ne istiyoruz? Eğer siz de katılıyorsanız, bana destek verin. Biz Bakü-Ceyhan Boru Hattının kapatılmasını istiyoruz! Oradan İsrail'e yakıt gidiyor. Biz buradan hiç bir gemiyle ticaret yapılmasını istemiyoruz ve boykot edilmesini istiyoruz. İsrail'le çalışan tüccarların da yargılanmasını istiyoruz”.

İHH ilk defa bu kadar sert konuştu: Gemi tüccarları yargılansın

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.