Viranşehir Belediyespor ikinci yarıya fırtına gibi başladı: Nizipspor'u 4-0 yendi!

Şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Nizipspor’u 4-0 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başladı.

Viranşehir Belediyespor ikinci yarıya fırtına gibi başladı: Nizipspor'u 4-0 yendi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bölgesel Amatör Ligi 8’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Lider Viranşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında Gaziantep temsilcisi Nizipspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 

Maça hızlı başlayan lider Viranşehir Belediyespor, geliştirdiği sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Aradığı golü 36’ncı dakikada Mahsuni Boztepe’nin meşin yuvarlağı filelere göndermesiyle bularak 1-0 öne geçen Viranşehir, soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarıda da sahada Viranşehir Belediyespor fırtınası esti. Geliştirdiği ataklarla rakip kaleyi adeta abluka altına alan Viranşehir Belediyespor, 55’inci dakikada Ebubekir Yardım, 79 ve 87’nci dakikalarda Recep Çoban’ın golleriyle skoru 4-0 yaptı.  Farklı skorla sahadan galibiyetle ayrılan Viranşehir, puanını 37’ye yükseltti ve en yakın takipçisi Kilis Belediyespor ile arasındaki 5 puanlık farkını korudu.

Viranşehir Belediyespor, ligin 15’inci haftasında ise sahasında Yayladağıspor ile karşı karşıya gelecek.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Nizip maçına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ve bu maçı da 4-0 gibi farklı bir skorla galip gelmelerinden dolayı büyük sevinç yaşadıklarını söyledi.

Alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Çelik, “Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz, önümüzdeki hafta da sahamızda Yayladağıspor ile oynayacağız. İnşallah bu maçı da taraftarlarımızın desteği ile kazanıp şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geride bırakacağız. Sezonu şampiyonlukla kapatıp kupayı Viranşehir’e getirip, şehrimizin 3. Lig hasretini de sonlandırmak istiyoruz” dedi.

Viranşehir Belediyespor ikinci yarıya fırtına gibi başladı: Nizipspor'u 4-0 yendi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.