Kredi almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! 2 bin 500 TL taksitle 300 bin TL destek kredisi

Ziraat Bankası, ekonomiyi canlandırmak amacıyla attığı önemli bir adımı duyurarak vatandaşlara finansal destek sağlama yolunda çarpıcı bir kampanya başlattı. Banka, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin başlangıcında, 300 bin TL destek kredisini sadece 2.500 TL aylık taksitle sunma kararı aldı.

Kredi almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! 2 bin 500 TL taksitle 300 bin TL destek kredisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapılan duyuruya göre, 120 aylık vade seçeneği ile sunulan 300 bin TL destek kredisi, bireylerin finansal ihtiyaçlarına etkili bir çözüm olarak tasarlandı. Bu önemli adımın yanı sıra, Ziraat Bankası ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bir diğer çarpıcı kampanyayı da duyurdu: Ortak Konut Kredisi!

Ortak Konut Kredisi kampanyası, en az 2 en fazla 5 kişinin bir araya gelmesiyle konut alabilme imkanı sunarken, ortaklar arasında bir kişi veya daha fazlası kredi kullanma imkanına sahip. Kredi tutarı, SPK lisanslı ekspertiz firmasının raporuna göre belirlenirken, krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilerek kredi veriliyor.

Bu çift kampanya ile Ziraat Bankası, sadece finansal ihtiyaçlara yönelik değil, aynı zamanda ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere de kapılarını aralıyor. Vatandaşlar, uygun ödeme koşulları ve avantajlı faiz oranlarıyla ekonomik rahatlamayı ve hayallerindeki evi edinme şansını bir arada buluyor.

Başvurular oldukça kolay! Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden yapılabilecek başvurular için, "Bireysel Konut Kredisi" türünü seçerek, gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde tamamlamak yeterli. "Ortak Konut Kredisi" yazarak başvurunuzu tamamlamanız mümkün. Başvuru esnasında istenilen belgeler arasında başvuru formu, gelir belgesi ve satın alınmak istenen konutun tapu belgesi fotokopisi bulunmaktadır.

Ziraat Bankası, bu özel kredi kampanyalarıyla sadece ev sahibi olmak isteyenleri değil, aynı zamanda finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herkesi düşünüyor. Vatandaşlar, bu avantajlarla dolu kampanyalardan yararlanarak hem konut sahibi olma hayallerini gerçekleştirebilir, hem de finansal planlarını daha sağlam temellere oturtabilirler.

Kredi almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! 2 bin 500 TL taksitle 300 bin TL destek kredisi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.