Ceylanpınar fokur fokur! AK Parti'nin adayına karşı birleşiyorlar...

Ceylanpınar'da sular durulmuyor. AK Parti'nin 3 aday adayı, Seyithan Atilla'nın aday gösterileceği iddiası üzerine birleşti. Adaylar Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) destek için görüşmelere başladı. Diğer aday adaylarından da destek istediler...

Ceylanpınar fokur fokur! AK Parti'nin adayına karşı birleşiyorlar...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CEYLANPINAR- 31 Mart Yerel Seçimlerinde K Parti'nin Şanlıurfa için aldığı aday kararları kentte siyasi dengeleri değiştirmeye devam ediyor. Bu kez gündem Ceylanpınar…

AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ü göstermesinin ardından Mehmet Kasım Gülpınar “Cumhurbaşkanının talimatı yerine getirilmedi” diyerek AK Parti'den istifa etti ve YRP'den aday olduğunu duyurdu. Gözlerin bir anda Şanlıurfa'ya çevrildiği bugünlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çarşamba günü bizzat gelip ilçe adaylarını duyuracağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı gelmeden Gülpınar'ın ardından kentte değişen dengelere de bir yenisi daha eklendi.

SULAR DURULMUYOR! AK PARTİLİ 3 İSİM AK PARTİ ADAYINA KARŞI…

İlçelerdeki adayların kim olacağına dair sis perdesi dün aralanmıştı. Belli olsa da kesin olmayan kulis bilgisine göre Ceylanpınar için Seyithan Atilla AK Parti'nin adayı oldu. Eski Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın da yeğeni olan Seyithan Atilla'nın adaylık iddiaları tepkiyle karşılandı. AK Parti'den aday adayı olan Ahmet Güntekin, Abdullah Aksak ve Rıdvan Söylemez Atilla'nın adaylığına karşı birleşti. 3 ismin birlikteliğinde bir araya gelen kanaat önderleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve AK Parti ilçe teşkilatından bazı birim başkanları, Seyithan Atilla isminin açıklanacak iddiası sonra Yeniden Refah Parti'sine geçme kararı aldı. Ortak adaylarının ise AK Parti eski İlçe Başkanı Ahmet Güntekin olduğu öğrenildi.

AK Parti'nin değişen bu dengeler karşısında Atilla'nın adaylığı için nasıl bir yol izleyeceği çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile netleşmiş olacak.

Özlem ÇELİK/Kulis Haber-Gazete İpekyol

Ceylanpınar fokur fokur! AK Parti'nin adayına karşı birleşiyorlar...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.