Başkan Mehmet Kuş’tan sabır dua ve tedbir mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü ve Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Kuş, aynı tarihe tevafuk eden bu iki önemli günde, sabır, dua ve tedbirin önemine dikkat çekti.

Başkan Mehmet Kuş’tan sabır dua ve tedbir mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

"Bundan bir yıl önce, sabaha doğru ve öğlen saatlerinde yaşadığımız sarsıcı deprem felaketi, hiç şüphesiz bu afeti yaşayan herkesin üzerinde derin izler bıraktı. Dünya üzerinde nadir görülen böylesi bir afet karşısında insanlığın yaşadığı acının tarifi benzersiz, kaybettiğimiz canlarımızın, manevi kayıplarımızın telafisi imkânsızdır.

Yaşadığımız acı ve can kayıplarına karşı sabır, dua ve tedbir tek sığınağımız olmuş, tüm ülke olarak birlik beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuz kendini göstermiş, yaralar hızla sarılmış ve sarılmaya devam etmektedir.

Aynı tarihe tevafuk eden asrın depremi ve mübarek Miraç Kandili münasebetiyle, yaşadığımız her sıkıntı karşısında sabrın, gönlümüzü ferahlatan duanın ve tedbirin önemine dikkat çekerek, bu önemli gecede yapılacak ibadet ve hayırlarımızın kabulünü Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Deprem felaketinde ve Gazze’deki savaş başta olmak üzere hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyor, bu gece yapılacak dualarımızın, maddi ve manevi desteklerimizin tüm İslam âlemi için kutsal değeri olan Mescid-i Aksa’nın kurtuluşuna, siyonist zulmü altında inleyen Gazzeli Müslümanların muzafferiyetine vesile olmasını temenni ediyorum".

Başkan Mehmet Kuş’tan sabır dua ve tedbir mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.