Başkan Yalçınkaya’dan 6 Şubat ve Miraç Kandili mesajı

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “Tüm İslam âleminin Miraç Gecesi’ni tebrik ediyor, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Başkan Yalçınkaya’dan 6 Şubat ve Miraç Kandili mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Miraç Kandili Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) hikmet dolu bir yolculuk ile miraca yükseldiği ve Hakk’ın huzuruna kabul edildiği özel bir gecedir. Bizler bu yıl bu mübarek geceyi 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinin yıldönümü sebebiyle buruk bir şekilde idrak ediyoruz. 

Bugün, Şanlı şehrimiz ile 11 ili derinden sarsan depremlerin üzerinden tam bir yıl geçti. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan afetin bıraktığı acı hala taze olmakla birlikte yaralarımız da sarılmaya devam ediliyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde deprem şehirlerimizin yaşanabilir bir kent haline getirilmesi için ilgili kurumlar var gücüyle çalışıyor. 

Miraç Kandili’nin de 6 Şubat sürecinde gösterdiğimiz dayanışmayı daim kılmasını, tüm sıkıntılarımızın bertaraf edilmesini ve bu gecenin huzura, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. 

Şehit ve gazi ailelerimiz ile Akçakaleli hemşehrilerim başta olmak üzere, aziz milletimiz ve tüm İslam âleminin Miraç Gecesi’ni tebrik ediyor, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 

Cennet vatanın her karış toprağını kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Miraç gecemiz mübarek olsun”.

Başkan Yalçınkaya’dan 6 Şubat ve Miraç Kandili mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.