Şanlıurfa sevdalısı mülki amirden teşekkür

Kars vali yardımcılığı ve belediye başkan yardımcılığından istifa ederek, AK Parti Haliliye belediye başkan aday adayı olan Taşkın teşekkür mesajı yayınladı.

Şanlıurfa sevdalısı mülki amirden teşekkür

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars vali yardımcılığı ve belediye başkan yardımcılığından istifa ederek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Haliliye belediye başkan aday adayı olan Ramazan Taşkın teşekkür mesajı yayınladı.

Sosyal medya hesabından mesajını paylaşan Taşkın, Şanlıurfalı hemşehrilerinin talep ve isteği üzerine aday adayı olduğunu hatırlatarak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Doğup büyüdüğüm, her köşesinde hatıralarımın olduğu Şanlıurfa’mızın Merkez Haliliye İlçesine Şanlıurfalı hemşehrilerimin talep ve istekleri üzerine Kars Vali Yrd./ Belediye Başkan Yrd. görevimden istifa ederek AK Parti’den Aday Adayı olmuştum. 

Gayemiz aziz milletimize, ülkemize hizmet etmektir. Hamdolsun Rabbim çok genç yaşlarda nasip etti. Ülkemizin her bölgesinde, her şehrinde milletimize hizmet etmek bizim için en büyük şereftir. Ben geçmişte olduğu gibi bugün de beni yetiştiren Şanlıurfa’mın, Şanlıurfalı hemşehrilerimin emrindeyim. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açıklanan Belediye Başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Aday adaylığı sürecimde bizlere büyük teveccüh gösteren, yanımızda olan, bizleri destekleyen, belediye başkan adayları belli olduktan sonra da bu desteklerini eksik etmeyen; kıymetli hemşehrilerime, dostlarıma, akrabalarıma teşekkür ediyorum. 

31 Mart Yerel Seçimlerinin şimdiden şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim”.

Şanlıurfa sevdalısı mülki amirden teşekkür

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.