Harran Üniversitesi'ne 2 yıllık “Koşullu Akreditasyon”

Harran Üniversitesi, YÖKAK tarafından uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programında KAP 2 yıl süre ile “Koşullu Akreditasyon” almaya hak kazandı.

Harran Üniversitesi'ne 2 yıllık “Koşullu Akreditasyon”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen törene, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Rektör Yardımcıları, dekanlar, Genel Sekreter, meslek ve yüksekokul müdürleri,  akademisyenler, kalite koordinatörlüğü, kalite elçileri ve öğrenciler katıldı.

Program, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun göreve geldiği günden şimdiye kadar üniversitede yapmış oldukları çalışmalar ve hedeflenen projeler hakkında gerçekleştirdiği konuşma ile başladı. 

Rektör Güllüoğlu’nun konuşmasının ardından ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’ın konferansına geçildi.

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak gerçekleştirdiği konferansta “Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemleri ve Akreditasyonların Önemi” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Kocabıçak, sunumunda YÖKAK’ın faaliyetleri, KAP, Kurumsal Dış Değerlendirme Programları ve değerlendirme ölçütleri gibi konularda bilgiler verdi.

Soru cevap kısmı ile devam eden programda Harran Üniversitesi Akreditasyon Belgesi, düzenlenen törenle YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak tarafından Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’na takdim edildi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

Harran Üniversitesi'ne 2 yıllık “Koşullu Akreditasyon”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.