Çinli otomobil devi Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapıyor: İşte detaylar

Türkiye'ye Çin'den bir otomobil markası daha giriş yaptı. Hozon Neta, Türkiye çalışmalarını başlatıyor. İstanbul Kağıthane'deki "GRS Automobility" tesisinde ilk showroomunu açan marka, Türkiye'deki ilk modeli olan kompakt SUV 'U'yu satışa sunuyor. GRS Automobility Genel Müdürü Vedat Uygun, yönetmeliklere uygun çalışmaların devam ettiğini belirtirken, Türkiye'nin üretim potansiyelinin Avrupa pazarında önemli bir rol oynayabileceğini vurguladı.

Çinli otomobil devi Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapıyor: İşte detaylar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çinli otomobil üreticisi Hozon Neta, 2023 sonunda Türkiye pazarına giriş yaptı. Şimdi, Türkiye'deki ilk modeli olan kompakt SUV 'U'yu satışa sunuyor.

Elektrikli otomobil, 420 kilometre menzile sahip CATL bataryasıyla donatılmış ve 1 milyon 649 bin TL'lik bir fiyat etiketi taşıyor. V2L fonksiyonu, aracın bir jeneratör gibi hareket ederek diğer elektronik cihazları şarj etmesini sağlıyor. İki adet 8 inç dokunmatik ekran da SUV modelin özellikleri arasında bulunuyor.

Hızlı şarj özelliği sayesinde, 30 dakikada yüzde 30'dan yüzde 80'e kadar şarj edilebilen araç, mevsimsel farklılıklarda sürüş menzilini korumak için Hozon Neta'nın patentli batarya ısı yönetim sistemiyle donatılmış.

Hozon Neta'nın Türkiye'deki ilk fiziksel showroom'u İstanbul Kâğıthane'de açıldı ve ikinci showroom'un Mart ayında açılması planlanıyor.

GRS Automobility Genel Müdürü Vedat Uygun, hem online hem de offline satış kanallarını aktif hale getirdiklerini belirtti. Uygun, "Yakın zamanda yürürlüğe giren yönetmelikler kapsamında satış sonrası hizmetlerimize odaklanıyoruz. İyi planlanmış satış sonrası hizmetlerinin ve yaygın servis ağının, müşteri memnuniyetinin, satış rakamlarından daha önemli olduğunu vurgulamıştık ve bu konuda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Diğer yandan, Hozon Neta'nın Avrupa pazarına giriş yapacağı yılın ikinci çeyreğinde, Türkiye'nin güçlü bir üretim üssü olarak değerlendirilmesi ve üretim potansiyelinin önemli bir aday olarak görülmesi bizleri memnun ediyor" dedi.

Çinli otomobil devi Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapıyor: İşte detaylar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.