Meclis listeleri tamam! Aradığınız başkana ulaşılamıyor...

31 Mart’ta yapılacak seçimlerde aday listelerinde bugün son gün. Şanlıurfa'da AK Parti belediye başkan adayları, yoğun taleplerin ve baskıların arasında meclis üyesi listelerini tamamladı. Bugün listede olmadığını öğrenecek olanların bir kısmının tepki göstermesi siyasetin bir klasiği haline geldi. Yarından itibaren AK Parti'den küsüp rakip partilere, aynı şekilde rakip partilerden de AK Parti’ye geçişler muhtemel.

Meclis listeleri tamam! Aradığınız başkana ulaşılamıyor...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) takvimine göre, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için siyasi partiler aday listelerini bugün en geç saat 17.00’ye kadar vermek zorunda. Bağımsız adaylar da başvurularını en geç bugün saat 17.00’ye kadar yapacak.

Takvime göre, seçmenlerin oy vereceği yer ve sandıklar belirlendi, seçmen bilgi kâğıtlarının dökümüne ve dağıtımına 29 Şubat’ta başlanacak.

 

AK PARTİ TAMAM

AK Parti, 31 Mart yerel seçimleri için aday listelerini dün itibarıyla YSK teslim etmeye başladı. Belediye başkan adaylarının listesini YSK’ya teslim eden AK Parti, bugün de il ve ilçe belediye ve il genel meclis üye adaylarından oluşan listeleri verecek.

 

SİYASETİN KLASİĞİ İSTİFALAR

Şanlıurfa'da AK Parti belediye başkan adayları, yoğun taleplerin ve baskıların arasında meclis üyesi listelerini tamamladı. 

Bugün listede olmadığını öğrenecek olanların bir kısmının tepki göstermesi siyasetin bir klasiği haline geldi. 

Yarından itibaren AK Parti'den küsüp rakip partilere, aynı şekilde rakip partilerden de AK Parti’ye geçişler olacaktır. Yaklaşık 20 meclis üyesi çıkarması beklenen listeler için 300'e yakın başvurunun yapıldığı ilçe bakanlığının olduğu öğrenildi.

Meclis listeleri tamam! Aradığınız başkana ulaşılamıyor...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.