Şanlıurfalıların tepkisi geri vites yaptırdı! Silip ortadan kayboldu

TFF'nin Süper Kupa'nın Şanlıurfa'da oynanacağını açıklamasının ardından eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan skandal bir paylaşım geldi. Çakar'ın Şanlıurfa'yı hedef alan paylaşımı binlerce Şanlıurfalıdan tepki mesajı alırken, Çakar özür dilemeden paylaşımını sessizce sildi.

Şanlıurfalıların tepkisi geri vites yaptırdı! Silip ortadan kayboldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF, Süper Kupa’nın Şanlıurfa’da oynanacağını açıkladıktan sonra, eski hakem ve spor yorumcusu olan Ahmet Çakar’dan Şanlıurfa hakkında skandal bir paylaşım geldi. 

Çakar’ın paylaşımına binlerce tepki paylaşımı yapıldı. Çakar özür dilemeden yaptığı paylaşımı sildi. Süper Kupa’nın Şanlıurfa’da oynanmasının hata olduğunu belirten Çakar, “Samsun, Ankara ya da İstanbul dururken niye Urfa?” dedi. Şanlıurfalılar bu paylaşımın ardından Çakar’ı tepki yağmuruna tuttu.

Sosyal medya kullanıcıları Çakar'ın paylaşımını "saygısızca" ve "provokatif" olarak nitelendirirken, Şanlıurfa'nın Süper Kupa'yı ev sahipliği yapmaya layık bir şehir olduğunu savundular. Tepkilerin büyümesi üzerine Çakar, özür dilemeden paylaşımını sessizce sildi.

 

 

Şanlıurfalıların tepkisi geri vites yaptırdı! Silip ortadan kayboldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.