Müjdat Gezen'den Yılmaz Erdoğan ile ilgili şaşırtan yorum! “Seni mahvedecektik”

Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Müjdat Gezen, uzun yıllar sonra televizyon ekranlarına dönen ve hem yazıp hem de başrolünde oynadığı "İnci Taneleri" dizisiyle gündeme gelen Yılmaz Erdoğan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gezen, geçmişte Yılmaz Erdoğan'ı konservatuvar sınavlarından geçirmediğini belirterek, "İyi ki almamışız" dedi.

Müjdat Gezen'den Yılmaz Erdoğan ile ilgili şaşırtan yorum! “Seni mahvedecektik”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanatçı Müjdat Gezen, yıllar sonra hem kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisiyle ekrana dönen Yılmaz Erdoğan hakkında açıklamalarda bulundu. Gezen, "Vaktinde Yılmaz Erdoğan'ı konservatuvar imtihanlarından almadım, iyi ki almamışız" dedi.

Gezen, İnci Taneleri dizisi hakkında "İnci Tanelerini izleyen var mı? Ben izliyorum. Gayet severek hem de..." ifadelerini kullandı. 

'ONLARI EĞİP BÜKMEYE GELMEZ'

Yılmaz Erdoğan hakkında da açıklamalar yapan Gezen, şunları söyledi: 

"Senaryo nedir, nasıl yazılır? Aktörlük nedir? Yapımcılık nedir? Yılmaz Erdoğan'a mutlaka bakın neler yaptığına bayıldım. Ellerine kollarına sağlık. Geçenlerde Yılmaz Erdoğan, 'hocam vaktiyle konservatuvar imtihanlarına girdim, beni almadın' demişti. İyi ki almamışız. Seni mahvedecektik, bozacaktık. Yılmaz üst düzey zekaya ve kaleme sahip. Onları eğip bükmeye gelmez. Yılmaz kendi ekolünü yarattı."

 

Müjdat Gezen'den Yılmaz Erdoğan ile ilgili şaşırtan yorum! “Seni mahvedecektik”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.