Şanlıurfalıların uzun yaşam sırrı ayaklarında gizli

Şanlıurfalıların uzun yaşama sırrı ortaya çıktı. İsveçli bilim insanlarının yaptığı yeni bir araştırma, ayak numarası ile yaşam süresi arasında dikkate değer bir ilişki olduğunu ortaya koydu. Yapılan araştırmada, belirli ayak numaralarına sahip insanların daha uzun yaşadığı tespit edildi.

Şanlıurfalıların uzun yaşam sırrı ayaklarında gizli

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsveçli bilim insanları, ayak numarasıyla yaşam süresi arasında bir ilişki olduğunu keşfettiler ve bu konudaki araştırmalarını açıkladılar. Bilim insanlarının yaptığı araştırmasına göre ayak numarası büyüdükçe yaşam süresi de artıyor.

Şanlıurfalıların ayak numarası genellikle büyük olduğu için bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre, Şanlıurfalıların ömrü uzun olacak. 

AYAK NUMARASINA GÖRE YAŞAM SÜRESİ

Kadınlarda yapılan araştırmaya göre, 36 numara ayakkabı giyen kadınların ortalama yaşam süresi 64-69 yaş aralığında iken, 37.5 numara giyenlerde bu süre 70-76 yaş arasında ölçüldü. Araştırma sonuçları şu şekilde sıralandı:

36 numara giyenler: 64-69 yaş

37.5 numara giyenler: 70-76 yaş

38 numara giyenler: 77-82 yaş

39 numara giyenler: 78-83 yaş

40 numara giyenler: 78-84 yaş

Erkeklerde ise benzer bir eğilim gözlendi. Örneğin, 39 numara ayakkabı giyen erkeklerin ortalama yaşam süresi 64-69 yaş aralığında ölçüldü. Araştırma sonuçları şu şekilde sıralandı:

39 numara giyenler: 64-69 yaş

40 numara giyenler: 66-69 yaş

42 numara giyenler: 67-72 yaş

AYAKKABI ÖNEMLİ 

Araştırmada ayrıca, doğru ayakkabı seçiminin sağlıklı bir yaşam için kritik öneme sahip olduğu vurgulandı. Ayakkabının doğru boyutta, konforlu, nefes alabilir ve esnek malzemeden yapılmış olması gerektiği belirtildi. Ayak bileğini ve ayak tabanını destekleyen ayakkabıların tercih edilmesi önerilirken, ayakkabı satın almadan önce deneme yapılması ve farklı modellerin karşılaştırılması tavsiye edildi.

Bu sonuçlar, ayakkabı seçiminin sadece moda veya stil ile ilgili olmadığını, aynı zamanda sağlıklı bir yaşam için de önemli olduğunu gösteriyor.

Şanlıurfalıların uzun yaşam sırrı ayaklarında gizli

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.