İşte Balıkayağı Bulvarı’nın bir kısmının trafiğe açılacağı tarih

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaköprü’de yapımı süren Balıkayağı Bulvarı’nda trafiği rahatlatacak imalatların Razaman ayının başına kadar tamamlanacağını söyledi.

İşte Balıkayağı Bulvarı’nın bir kısmının trafiğe açılacağı tarih

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında yapımı süren şehir hastanesi bölgesinde ve Balıkayağı Bulvarı’ndaki çalışmaları inceledikten sonra kalıcı deprem konutlarının bağlantı yolları şantiyesinde açıklamalarda bulundu. 

Balıkayağı Bulvarı projesinin yapımını incelediğini belirten Uraloğlu, “Ramazana kadar orada trafiği rahatlatacak imalatları tamamlayalım istiyoruz. Arkasından kalıcı imalatlar da devam etmiş olacak” dedi. 

Uraloğlu, yapımı devam eden bin 700 kişilik şehir hastanesinin bağlantısını sağlayacak olan iki kavşakal ilgili çalışların da başladığını kaydetti. 

Bakan Uraloğlu, kalkınma yolu projesi kapsamında Şanlıurfa-Ovaköy arasına 320 km uzunluğunda yeni bir otoyol inşa edeceklerini belirterek, “Bu proje Şanlıurfa’nın bütün ticaretini, istihdamını, her şeyini etkileyecek, geliştirecektir. Burada sadece bir ulaşım projesi de konuşmuyoruz. Hem otoyol hem demiryolu, birinci derecede demiryolu olmak üzere, enerji nakil hatları ve iletişim hatları da beraberinde olacak. Bununla ilgili Irak tarafının projeleri bitmek üzere. Bizim tarafın projelerinin bir kısmı bitti bir kısmı da devam ediyor” diye konuştu. 

İşte Balıkayağı Bulvarı’nın bir kısmının trafiğe açılacağı tarih

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.