Delioğlu'ndan MHP'ye "kayıtsız şartsız destek" teşekkürü

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, belediye meclis üyeleri belirlenirken herhangi bir isim vermeyerek kendi adaylarını “kayıtsız şartsız” destekleyeceğini belirten MHP İl Başkanı Mahmut Güneş ve teşkilatına teşekkür etti.

5

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, yerel seçimler için partinin belediye meclis üyesi adaylarının belirlendiği süreçte MHP il başkanlığına desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Belediye meclis üyesi aday belirleme sürecinde isim vermeyerek AK Parti’nin belirlediği adayları “kayıtsız şartsız” destekleyeceklerini belirten MHP İl Başkanı Mahmut Güneş ve teşkilatına teşekkür eden Delioğlu, sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Başkan adaylarımızdan sonra belediye meclis üyesi adaylarımızıda belirledik. Bu süreçte, bize herhangi bir isim vermeyerek, adaylarımızı kayıtsız şartsız destekleyeceğini belirten, Milliyetçi Hareket partisi camiasına ve MHP İl başkanımız Mahmut Güneş’e çok teşekkür ediyorum”.

Başkan adaylarımızdan sonra belediye meclis üyesi adaylarımızıda belirledik.
Bu süreçte, bize herhangi bir isim vermeyerek, adaylarımızı kayıtsız şartsız destekleyeceğini belirten, Milliyetçi Hareket partisi camiasına ve MHP İl başkanımız @mgmahmutgunes e çok teşekkür ediyorum.…

— Ali ihsan Delioğlu (@adelioglu63) February 23, 2024