31 Mart gönüllüleri için kayıtlar başladı

Oy ve Ötesi, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında yürüteceği müşahit organizasyonu için gönüllü kayıtlarını almaya başladı.

31 Mart gönüllüleri için kayıtlar başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de katılımcı demokrasi bilincinin yerleşmesi için 2014’ten bu yana yerel ve genel seçimlerde faaliyet gösteren Oy ve Ötesi Derneği, tam 10 yıl sonra 31 Mart Yerel Seçimleri için yine sahada. 

Dernek, dünden itibaren gönüllü kayıtlarını açtı. Seçime kadar olan süreçte dernek, eğitim organizasyonu yaparak gönüllüleri sandık başında müşahitlik yapmaları konusunda eğitecek.

Bu seçimlerde de demokrasi adına tarafsız olarak gönüllü olmak isteyen herkes gonulluyonetimi.org adresinden kolaylıkla kaydolabilecek.

1 ay boyunca devam edecek olan eğitimler derneğin sosyal medya hesaplarından da takip edilebilecek. 

OY VE ÖTESİ HAKKINDA:
Türkiye’de katılımcı demokrasi bilincinin yerleşmesi ve sorunlara özgürlükçü, eşitlikçi, adil ve sürdürülebilir çözümler üretmeye çalışan Oy ve Ötesi, 24 Nisan 2014 yılında kurulmuştur. 11 seçimdir sahada aktif olarak çalışan dernek, seçim süreçlerine katılımı güçlendirmek üzere on binlerce gönüllüsü ile seçimleri izlemekte, sandıklara ve oylara sahip çıkmaktadır. “Eşitlik, şeffaflık ve çok seslilik” temel ilkelerine vazgeçilmez bağlılıkla, herhangi bir siyasi görüşten bağımsız olarak, bilinçli ve demokratik bir toplum için çalışmaktadır.

 

31 Mart gönüllüleri için kayıtlar başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.